Alle collectiesMarktplaatsHandelssignalen
Waarom zie ik "Signaal voor andere beurs/valuta"?

Handelsbotmelding 'Signaal voor andere beurs/valuta' duidt op mismatch in instellingen of valuta's.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je handelssignalen gebruikt in je handelsbot, kun je de melding 'Signaal voor andere beurs/valuta. Hier stoppen.' tegenkomen. Deze melding kan verschillende dingen betekenen:

1. Je gebruikt een andere cryptocurrency beurs dan de beurs die bedoeld is voor dat specifieke handelssignaal.

2. Je hebt de valuta niet geselecteerd in je instellingen 'Valuta's en bedragen' in de basisinstellingen van je handelsbot, en daarom ontvang je het handelssignaal niet.

3. Het signaal is voor een andere quotevaluta.

Als je je abonneert op een handelssignaal, controleer dan altijd voor welke cryptocurrency beurs de signaalgever handelssignalen stuurt, voor welke quotevaluta, en voor welke basisvaluta's (de cryptocurrencies die je selecteert onder 'Valuta's en bedragen').

Het is geen probleem als je de melding 'Signaal voor andere beurs/valuta' ziet terwijl er nog steeds transacties worden uitgevoerd via je signaalgever. Als er nooit transacties worden gemaakt via handelssignalen van je signaalgever, controleer dan de Cryptohopper Marktplaats, selecteer je signaalgever en bekijk hun prestatierapporten voor welke valuta, quotevaluta's en cryptocurrency beurzen vaak signalen ontvangen, of neem contact op met de Marktplaats-verkoper voor meer informatie.