Handelssignalen
Hoe configureer je handelssignalen?

Configureer handelssignalen en stel een verkoopstrategie in op de Cryptohopper Marktplaats.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoewel sommige gebruikers de voorkeur geven aan technische indicatoren, geven anderen de voorkeur aan technische analisten die handelssignalen naar je handelsbot sturen en aangeven wanneer te kopen en verkopen. Dit kan gedaan worden via het tabblad signaalgever!

1. Zorg ervoor dat je controleert of de signaalgever een bewezen staat van dienst heeft en je de signalen die hij stuurt vertrouwt.

2. Controleer of de signaalgever signalen stuurt voor je quotevaluta, geselecteerde valuta's en crypto-exchange door op de signaalgever te klikken en zijn prestatierapport te bekijken.

3. Klik op abonneren en als de signaalgever premium is, betaal de factuur.

De signaalgever zal koopsignalen naar je handelsbot sturen wanneer hij een potentieel goede handel heeft gespot; sommige signaalgevers sturen ook verkoopsignalen om je te laten weten wanneer je de handel moet verlaten.

Als de signaalgever van jouw keuze echter geen verkoopsignalen stuurt, moet je zelf een verkoopstrategie instellen.

Bekijk alle signaalgevers in de Marketplace van Cryptohopper.