Wat is een Probleemoplossing voor API-verbindingsproblemen bij cryptocurrency-exchanges?
Wat is een Probleemoplossing voor API-verbindingsproblemen bij cryptocurrency-exchanges?

Los API-verbindingsproblemen met je crypto-exchange op met onze probleemoplossingstips op Cryptohopper.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Gisteren bijgewerkt

Als je problemen ondervindt bij het verbinden met je crypto-exchange, zijn er verschillende plaatsen waar je kunt kijken om het probleem te identificeren.

• Begin altijd met het controleren van de uitvoer van de handelsbot. Dit geeft vaak een foutmelding die aangeeft wat er precies mis is.

• Sommige crypto-exchanges bieden meerdere soorten portemonnees. Zorg er altijd voor dat je fondsen beschikbaar hebt in de handelsportemonnee. Dit is vooral relevant voor crypto-exchanges zoals KuCoin.

• Heb je de stappen gevolgd die in onze tutorials 'Hoe verbind je met je exchange' zijn beschreven?

• Heb je de API-sleutels bevestigd via e-mail of 2FA? Deze stap wordt soms over het hoofd gezien.

• Gebruik je auto-invullen in je browser (vaak een probleem met Safari), wachtwoordbeheerders of auto-invullen vanuit je antivirusprogramma? Schakel deze uit voor www.cryptohopper.com. Lees hier meer over hoe je auto-invullen in je browser kunt uitschakelen.

Als je nog steeds niet in staat bent om te verbinden met je crypto-exchange met API-sleutels, neem dan contact op met de ondersteuning van Cryptohopper via de chatfunctie in de rechterbenedenhoek van het scherm.