Cryptovaluta-beursdiensten in jouw land: Wat is er beschikbaar?
Cryptovaluta-beursdiensten in jouw land: Wat is er beschikbaar?

Ontdek de beschikbare cryptocurrency exchange-diensten in jouw land met de uitgebreide gids van Cryptohopper.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Deze week bijgewerkt

Afhankelijk van het land waarin je woont, kunnen de beschikbare cryptocurrency-exchanges voor handelen verschillen. Benieuwd welke crypto-exchange je kunt gebruiken? Cryptohopper heeft een handig overzicht samengesteld met links naar de pagina's van cryptocurrency-exchanges die aangeven uit welke landen ze gebruikers accepteren.

Voor gebruikers in de Verenigde Staten zijn er drie opties, hoewel niet alle exchanges in elke staat beschikbaar zijn. De opties zijn Coinbase Advanced, Binance US en Kraken.

Controleer of jouw staat handel via deze cryptocurrency-exchanges toestaat.

Als de cryptocurrency-exchange jouw land niet als verboden of toegestaan vermeldt, kun je waarschijnlijk op deze exchange handelen. Hier is een overzicht van alle crypto-exchanges: