Cryptohopper tetikleyicinizle ilgili sorunlar yaşıyorsanız, bunun birkaç olası nedeni olabilir. Bu kılavuz, yaygın tetikleyici sorunlarını gidermenize ve çözmenize yardımcı olacaktır. Tetikleyiciyi nasıl kuracağınız hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
1. Mum Boyutu Ayarları
Sorun: 1 dakikalık mum boyutu seçtiniz.
Çözüm: En az 5 dakikalık mumlar kullanın. Tetikleyiciler her 2 dakikada bir kontrol edildiği için 1 dakikalık mumlar tetikleyicilerin kaçırılmasına neden olabilir.
2. Eylem Seçimi Eksik
Sorun: Tetikleyici için hiçbir eylem seçilmemiş.
Çözüm: Tetikleyiciniz için bir veya daha fazla eylem seçin. Seçiminizi yaptıktan sonra "Kaydet"e tıklamayı unutmayın.
3. Bekleme Süresi
Sorun: Tetikleyici bir bekleme süresinde.
Çözüm: Bekleme süresinin sona ermesini bekleyin. Tetikleyici, bekleme süresi dolmadan tekrar etkinleşmez.
4. Boş Tetikleyici Değerleri
Sorun: Tetikleyici değerleri gri renkte görünüyor. Bu, boş oldukları anlamına gelir.
Çözüm: Tüm tetikleyici değerlerinin doğru şekilde doldurulduğundan emin olun. Doğru ayarlanmış değerler siyah renkte görünmelidir. Aşağıda, tetikleyici değerlerinin gri renkte olduğuna dair bir örnek bulabilirsiniz.
5. Çok Fazla Gösterge
Sorun: Sistem tarafından izin verilenden daha fazla gösterge seçtiniz.
Çözüm: 1 veya 2 gösterge kullanmanızı öneririz.
6. TradingView Uyarıları İçin Tetikleyici Kimliği Eksik
Sorun: TradingView Uyarıları kullanılırken Tetikleyici Kimliği eksik.
Çözüm: TradingView'ı gösterge olarak kullanırken Tetikleyici Kimliğini ekleyin. Adım adım bir kılavuz için makalemize başvurun: TradingView Uyarılarıyla Nasıl Tetikleyici Oluşturulur | Cryptohopper Dokümantasyonu.
7. Aşırı Uzun Periyotlar
Sorun: Seçilen periyotlar, ticaret stratejiniz için çok uzun.
Çözüm: Tetikleyici periyotlarınızı ticaret zaman çerçevenize daha iyi uyacak şekilde ayarlayın. Unutmayın, daha kısa periyotlar daha sık tetikleyici tetiklenmesine neden olabilir.
8. Yüzde Değişiminin Yanlış Kullanımı
Sorun: Yüzde değişim değerleri yanlış kullanılıyor.
Çözüm:
Aşağı yönlü fiyat hareketleri için: Negatif sayılar kullanın (örneğin, %6'lık bir düşüş için -6)
Yukarı yönlü fiyat hareketleri için: Pozitif sayılar kullanın (örneğin, %5'lik bir artış için 5)
Tetikleyici kurulumlarının daha fazla örneği için Ticaret Botu İçin Tetikleyici Örnekleri sayfamızı ziyaret edin.