Hoe stel je Cryptohopper kredietwaarschuwingen in?

Mis nooit een trade!Leer hoe je Cryptohopper kredietwaarschuwingen instelt om te voorkomen dat je trading bots stoppen door een laag krediet

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Automatische betalingen gebruiken op Cryptohopper met Cryptohopper-tegoeden voor handelsbot-abonnementen maakt het instellen van kredietwaarschuwingen tot een onmisbaar hulpmiddel. Deze waarschuwingen melden je wanneer je kredietsaldo onder een bepaalde drempel komt, zodat je handelsbots blijven werken en onverwachte verliezen worden voorkomen.

Kredietwaarschuwingen Instellen

1. Ga naar Gebruikersprofiel en Abonnementen: Begin door op je gebruikersprofiel te klikken en de optie "Abonnementen" te selecteren.

2. Schakel Meldingen in: Zoek het belpictogram dat meldingen weergeeft en klik erop.

3. Stel Waarschuwingsdrempel in: Er verschijnt een pop-upvenster. Voer het gewenste kredietbedrag in waarbij je een waarschuwing wilt ontvangen.

Waarschuwingsmechanisme

Kredietwaarschuwingen worden alleen geactiveerd na het vervullen van specifieke voorwaarden:

• Initiële Trigger: Een waarschuwing wordt verzonden na het doen van een betaling op de Cryptohopper Marktplaats of het instellen van automatische betalingen. De waarschuwing wordt alleen geactiveerd wanneer het kredietsaldo voor het eerst onder de opgegeven drempel komt nadat deze drempel is overschreden.

Doelgroep

Kredietwaarschuwingen zijn vooral nuttig voor:

• Cryptohopper Gebruikers: Degenen die regelmatig automatische betalingen doen met Cryptohopper-tegoeden.

• Fondsbeheerders: Fondsbeheerders die crypto beurs accounts voor andere gebruikers beheren vinden kredietwaarschuwingen nog crucialer, omdat ze voorkomen dat de handelsbots van hun klanten stilvallen.

Conclusie

Kredietwaarschuwingen dienen als een proactieve maatregel om je trading operaties te beschermen en potentiële verstoringen te minimaliseren. Door deze waarschuwingen in te stellen, kun je de controle over je Cryptohopper-ervaring behouden en ervoor zorgen dat je handelsbots actief blijven, waardoor je handelsmogelijkheden worden gemaximaliseerd.