Waarom zie ik de foutmelding 'Error with order through API' bij het gebruik van TradingView?
Waarom zie ik de foutmelding 'Error with order through API' bij het gebruik van TradingView?

Ontdek waarom je de foutmelding 'Error with order through API' krijgt bij het gebruik van TradingView Alerts en hoe je dit kunt oplossen.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De foutmelding 'Error with order through API' bij het gebruik van TradingView Alerts kan op twee manieren voorkomen in je handelsbot.

• Het kan zijn dat je een TradingView Alert hebt ingesteld, bijvoorbeeld wanneer BTC je quotavaluta is. In dit geval kan de handelsbot BTC niet verkopen omdat er geen open positie van BTC is.

• Het kan ook zijn dat je een BTC-verkooporder ontvangt via een TradingView Alert op je handelsbot wanneer je een andere quotavaluta gebruikt, zoals USDT, maar geen open posities van BTC hebt. In dit geval is er niets om te verkopen.

In beide gevallen zal de foutmelding in de uitvoer van je handelsbot er als volgt uitzien:

05/23/2024 12:26:12 PM INFO Received TradingView alert, forwarding SELL order for BTC to API.

05/23/2024 12:26:12 PM ERROR Error with order through API. App name: TradingView. Error: No open positions for coin: BTC. Nothing to do.