Waarom zie ik 'code":1002,"message":"Authorization is required or has been failed' op HitBTC?
Waarom zie ik 'code":1002,"message":"Authorization is required or has been failed' op HitBTC?

Zie je de fout 'Authorization is required or has been failed' op HitBTC? Controleer je API-sleutel en toestemmingen.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de foutcode ":1002,"message":"Authorization is required or has been failed" ziet in je handelsbot, betekent dit dat een van de volgende oorzaken je verhindert om te handelen op HitBTC:

• Ongeldige API-sleutel

• Gebruiker is niet toegestaan om de gevraagde bewerking uit te voeren

• Ongeldige waarde voor het tijdvenster

• Ongeldig HMAC-handtekeningformaat

• Ongeldige waarde van HMAC-handtekening

Voorbeeld van de foutmelding in de uitvoer van je handelsbot:

02/26/2024 6:43:01 AM ERROR Oops! It seems like this one API balance call returned empty. Don't worry; we'll try again in a minute!

02/26/2024 6:43:00 AM ERROR GET https://api.hitbtc.com/api/2/trading/balance 401 {"error":{"code":1002,"message":"Authorization is required or has been failed"}}