Alle collectiesAffiliate & Partnerprogramma
Wanneer wordt mijn commissie als affiliate uitbetaald?

Affiliate commissies worden twee keer per maand uitbetaald op dinsdag zodra je verdiensten $75 bereiken, meestal na 4-6 weken

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verdiensten verschijnen na 4 tot 6 weken onder "Abonnementen". Zodra je meer dan $75 hebt verdiend, kun je een uitbetaling aanvragen. Uitbetalingen kunnen twee keer per maand worden aangevraagd en worden op dinsdagen verwerkt. Zorg ervoor dat je saldo meer dan $75 bedraagt om een uitbetaling te starten.

Voor meer informatie over ons affiliate programma, klik hier.