Waar vind ik het IP-adres voor mijn crypto-exchange?

Vind en kopieer IP-adressen voor je crypto-exchange in het Base config-gedeelte van Cryptohopper.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de IP-adressen vinden in de Basisconfiguratie van je handelsbot onder het gedeelte 'Exchange'. Houd er rekening mee dat de functie voor papierhandel uitgeschakeld moet zijn voordat je de IP-adressen kunt zien.

Tip: Je kunt de kopieerknop op Cryptohopper gebruiken en alle IP-adressen tegelijk plakken op de crypto-exchange waar je API-sleutels aanmaakt.