Handelsbots & Functies
Handelsbot
Wat zijn Configuratiepoelen en hoe gebruik je ze?

Stem strategieën af met Configuratiepoelen voor diverse cryptocurrencies.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Configuratiepoelen kun je verschillende koop- en verkoopinstellingen en handelsstrategieën gebruiken voor één of meer cryptocurrencies. Configuratiepoelen overschrijven de koop- en verkoopinstellingen en strategieën die je hebt ingesteld in de Basisinstellingen.

Door Configuratiepoelen te gebruiken, kun je je strategieën beter afstemmen op verschillende valuta's.

Zijn er verschillende instellingen?

Met uitzondering van Shorting zijn alle functies van de Basisinstellingen beschikbaar in Configuratiepoelen.

Kan ik meerdere Configuratiepoelen maken voor dezelfde cryptocurrency?

Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een cryptocurrency aan een Configuratiepoel hebt toegevoegd, wordt de Basisinstellingen niet meer gebruikt voor deze valuta. Het is ook niet mogelijk om meerdere Configuratiepoelen toe te passen op dezelfde cryptocurrency.