Alle collectiesMarktplaatsBot Sjabloon
Hoe houd ik de Trigger ID hetzelfde bij het wisselen tussen botsjablonen?
Hoe houd ik de Trigger ID hetzelfde bij het wisselen tussen botsjablonen?

Behoud Trigger ID bij het wisselen van botsjablonen door de instelling 'Triggers niet overschrijven' te gebruiken.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je TradingView Alerts gebruikt voor Triggers met de actie 'Sjabloon laden', kan het voorkomen dat de Trigger ID wordt gewijzigd.

Er is slechts één manier om dit te voorkomen. Gebruik de optie 'Triggers niet overschrijven' in je instellingen voor Triggers. Alleen dan blijft de Trigger ID ongewijzigd.