Alle collectiesAbonnementen & Betalingen
Welke betaalopties zijn beschikbaar op Cryptohopper?

Cryptohopper ondersteunt meerdere betaalmethoden waaronder PayPal, creditcards, Bitpay en meer. Bekijk alle opties.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Cryptohopper biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van onze gebruikers. Het is echter belangrijk om op te merken dat niet alle betaalopties voor iedereen beschikbaar kunnen zijn. Hier is een gedetailleerd overzicht van de betaalmethoden die je kunt gebruiken:

1. PayPal: Ideaal voor gemakkelijke online betalingen, PayPal is beschikbaar behalve voor het kopen van jaarabonnementen. Voor meer informatie klik hier.

2. Creditcard: We accepteren belangrijke creditcards, waaronder MasterCard, Visa en American Express, voor naadloze transacties. Voor een stapsgewijze handleiding klik hier.

3. Bitpay: Voor degenen die de voorkeur geven aan het gebruik van cryptocurrencies, kunnen betalingen worden gedaan via Bitpay. De gids is hier te vinden.

4. Credits: Je kunt je abonnement ook kopen met Cryptohopper credits. Zorg ervoor dat je voldoende credits op je account hebt. Het is cruciaal om te onthouden dat aankopen gedaan met credits niet terugbetaalbaar zijn. Bekijk het hier.

5. Bankoverschrijving: Een bankoverschrijving is een optie voor sommige klanten, en biedt een traditionele methode voor het kopen van abonnementen. Voor meer informatie klik hier.

6. Sofort Banking: Deze betaalmethode is beschikbaar voor een selectie van onze Europese klanten en biedt een betrouwbare en veilige transactie. Een stapsgewijze handleiding is hier te vinden.

7. iDEAL: De meeste Nederlandse klanten kunnen iDEAL gebruiken, wat gemakkelijke betalingen rechtstreeks vanaf bankrekeningen mogelijk maakt. De gids is hier te vinden.

8. Cadeaukaart: Cryptohopper heeft ook cadeaukaarten die je kunt gebruiken, wat een andere flexibele optie biedt voor gebruikers die op zoek zijn naar alternatieve betaalmethoden. Voor meer informatie over hoe je een cadeaukaart kunt aanmaken klik hier.