Submit a ticket My Tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden

Er was een http-fout. HTML geretourneerd bij het verwachten van JSON

Soms kunnen hoppers het volgende bericht in hun output zien:

There was a http error. HTML returned when expecting JSON

Er was een http-fout. HTML geretourneerd bij het verwachten van JSON

Dit is een algemeen bericht voor meerdere fouten van de beurzen en gebeurt wanneer Kraken bijvoorbeeld een 504 Cloudflare-pagina retourneert. De geretourneerde pagina is HTML, maar we verwachten dat JSON wordt teruggestuurd vanuit de API. In plaats van het volledige ontvangen HTML-antwoord van de server op te slaan, slaan we dit bericht op in het logboek. Je zult ook zien wat de hopper probeerde te doen, omdat je een andere foutmelding ziet bijvoorbeeld: Kon geen saldi krijgen (Could not get balances). Dit betekent dat bij het proberen om de saldi te krijgen, de HTML-foutpagina werd geretourneerd en dat de taak voor salestaken mislukte.

De meeste errors geven alleen aan dat er iets niet lukt, het betekent niet meteen dat er iets ergs aan de hand is. De meeste errors geven aan waardoor een trade niet wordt vervuld. Mocht je sommige errors een langere tijd krijgen, bijvoorbeeld 2 dagen de hele dag door, dan is het aan te raden om de API sleutels even te vervangen.