Submit a ticket My Tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden

Wanneer activeert de Multiple TA een koopsignaal?

Wat triggert de Hopper om te kopen? Een uitleg van de instellingen van Multiple TA Advanced:

Stochastische, Stochastische RSI, RSI:

- Als de waarde lager is dan de overgebleven drempelwaarde.

MACD:

- Als de vorige twee kaarsen de MACD lager was dan de signaalwaarde, maar in de huidige kaars is de MACD hoger dan de signaalwaarde, dit geeft een trendomkering aan en stuurt een koopsignaal naar je hopper.

EMA, SMA, KAMA:

- Als de korte EMA-periode hoger is dan de lange EMA-periode.

Bollinger Bands:

- Als de huidige prijs lager is dan de laagste band.

Voor meer informatie over indicatoren, zie je volgende link:

Technical indicators