Handelsstrategieën
Kan ik handelsstrategieën downloaden van andere Cryptohopper-gebruikers?
Kan ik handelsstrategieën downloaden van andere Cryptohopper-gebruikers?

Download handelsstrategieën van Cryptohopper's Marketplace of gebruik JSON-code van vrienden.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, je kunt op twee manieren handelsstrategieën downloaden van andere Cryptohopper-gebruikers.

Je kunt de Marktplaats van Cryptohopper gebruiken om handelsstrategieën van andere handelaren te downloaden. Controleer altijd hoe goed ze presteren op jouw crypto-exchange en met de handelsparen die je wilt verhandelen. Er zijn zowel betaalde als gratis handelsstrategieën beschikbaar om te downloaden.

Ook kun je handelsstrategieën van vrienden gebruiken door hen te vragen om de JSON-code in hun Strategie Designer en deze JSON-code vervolgens in jouw Strategy Designer te plakken door op 'Code' te klikken.