Alle collectiesVeelgestelde Vragen Cryptohopper
Is deze software geschikt voor Mac/Windows/Linux/Android/iOS?
Is deze software geschikt voor Mac/Windows/Linux/Android/iOS?

Track je cryptoportefeuille onderweg met de iOS en Android apps van Cryptohopper of op een mobiele browser.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, dat klopt. Je hebt alleen een internetbrowser nodig op een Mac- of Windows-computer. We bieden geen native Mac- of Windows-app aan.

Volg je cryptoportefeuille onderweg met de iOS en Android apps van Cryptohopper of via een mobiele browser.