Alle collectiesMarktplaats Verkopers
Kan ik een signaalgever worden?

Geïnteresseerd om een signaalaanbieder te worden? Kwalificeer door een Cryptohopper-account te hebben en aan specifieke criteria te voldoen.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geïnteresseerd in het worden van een signaalgever? Hier is wat je nodig hebt om te kwalificeren:

• Heb een Cryptohopper-account: Begin door lid te zijn van onze gemeenschap.

• Wees een Meestergebruiker: of,

• Deskundige Gebruikers: kunnen zich aanmelden als ze een unieke strategie hebben en minstens 6 maanden een solide handelsgeschiedenis hebben of,

• Gevestigde Handelaren: Als je op een ander ervaringsniveau bent maar een aanzienlijke aanwezigheid hebt op sociale media en een lange geschiedenis van handelen hebt, kun je ook solliciteren.

Voor meer informatie over hoe je kunt solliciteren, klik hier.