Waarom zie ik de foutmelding -1013 PERCENT_PRICE_BY_SIDE op Binance?
Waarom zie ik de foutmelding -1013 PERCENT_PRICE_BY_SIDE op Binance?

Fout -1013 PERCENT_PRICE_BY_SIDE op Binance geeft aan dat je orderprijs te ver afwijkt van de huidige marktprijs.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de foutmelding -1013 PERCENT_PRICE_BY_SIDE ziet, betekent dit dat de orderkoers waarmee je een order probeert te plaatsen te veel afwijkt van de huidige prijs.

Hoe zou de foutmelding eruit kunnen zien in de uitvoer van je handelsbot?

Placing live buy order ADA rate: 73 amount: 1. Trigger: manual-buy.

ERROR Binance error. Code: -1013 Message: Filter failure: PERCENT_PRICE_BY_SIDE

ERROR Error placing buy order, data: {"error":"Filter failure: PERCENT_PRICE_BY_SIDE","orderNumber":null}

In dit voorbeeld probeerde iemand een order te plaatsen voor 1 ADA tegen 73 USDT, terwijl de prijs op dat moment 0,63 USDT per ADA was. Dit is niet mogelijk, daarom wordt de fout getoond.