Alle collectiesPortefeuillebeheer
Hoe gebruik je subaccounts op Bybit?

Leer hoe je Bybit Standaard Subaccounts aanmaakt en beheert met onze eenvoudige stap-voor-stap gids.

Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Leer hoe je in een paar eenvoudige stappen een standaard subaccount op Bybit kunt aanmaken. Deze handleiding leidt je door het proces, zodat je efficiënt en veilig kunt beginnen met handelen.

Stap 1: Log in op je Bybit Hoofdaccount

• Log in op je Bybit Hoofdaccount en navigeer naar het profielicoon.

• Klik op "Subaccount."

Stap 2: Maak Subaccount aan

• Klik op "Create Subaccount" (Maak Subaccount aan).

Stap 3: Kies Subaccount Type

• Selecteer het type subaccount dat je wilt aanmaken.

• Voor een Standaard Subaccount:

• Je hoeft alleen een gebruikersnaam in te voeren zonder direct een wachtwoord in te stellen.

• Je kunt inloggen op dit Subaccount via Account Switch vanuit het Hoofdaccount. Als je liever via de inlogpagina inlogt, kun je later een wachtwoord instellen.

• Voor een Aangepast Subaccount:

• Je moet tijdens de setup een wachtwoord aanmaken.

• Je kunt inloggen via de inlogpagina.

• Om directe accountwisseling vanuit het Hoofdaccount mogelijk te maken, moet je handmatig de accountwisselfunctie inschakelen.

Stap 4: Geef Details

• Selecteer het type subaccount dat je wilt openen.

• Voer je gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in, indien nodig.

Belangrijke opmerkingen:

• Eenmaal aangemaakt, kun je de gebruikersnaam van het subaccount niet wijzigen.

• Onder het Unified Trading Account zijn alle Spot- en Derivatenhandel (behalve Inverse Derivatives) samengevoegd, en kunnen alle activa als onderpand worden gebruikt. Met een standaardaccount zijn handelsactiviteiten gescheiden en moeten gebruikers de ondersteunde activa voor elk product bezitten.

Stap 5: Bybit subaccount aangemaakt

Je hebt succesvol een standaard subaccount op Bybit aangemaakt!

Conclusie: Het aanmaken van een standaard subaccount op Bybit is snel en eenvoudig. Volg deze stappen om je handelsactiviteiten effectief te beheren en geniet van een naadloze handelservaring. Als je vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Bybit.