Alle collectiesVeelgestelde Vragen Cryptohopper
Moet mijn computer aan blijven tijdens het handelen?

Je hebt je computer niet nodig. Cryptohopper handelt volledig in de cloud, zelfs als je slaapt of onderweg bent.

Pete Darby avatar
Geschreven door Pete Darby
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nee, dat is niet nodig. Cryptohopper werkt volledig in de cloud. Nadat je je handelsbot of Copy Bot hebt ingesteld en een handelsbot-abonnement hebt, zal het namens jou handelen terwijl je slaapt, werkt, of andere taken uitvoert.

Het is handig om je handelsbot te kunnen volgen terwijl je onderweg bent met de iOS en Android apps van Cryptohopper.